Gardena robotplæneklipper smart sileno+ robotplæneklipperknive

Alle knivene nedenfor passer til Gardena robotplæneklipper smart sileno+. Denne model bruger 3 robotplæneklipperknive. Vi anbefaler, at du udskifter alle tre knive hver anden til tredje måned for at få mest muligt ud af din robotplæneklipper. Skruerne, som holder knivene på plads, bør også udskiftes hver anden til tredje måned.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper smart sileno+ robotplæneklipperknive

Det er også klogt at udskifte de møtrikker, der holder knivene på plads med tiden. Disse møtrikker er inkluderet i vores sæt, så det behøver du heller ikke at bekymre dig om. Desuden omfatter vores kollektion knive lavet af 100% stål og knive lavet af titanium. Disse særlige titaniumbelagte robotplæneklipperknive til Gardena robotplæneklipper smart sileno+. I stedet for at knække er det mere sandsynligt, at disse knive kollapser. I vores samling har vi robotplæneklipperknivsæt fra 3 knive inklusive tilbehør til robotplæneklipperknivsæt med 90 knive og tilbehør. Hvis du køber stort ind, kan du spare meget. Hvis du er på udkig efter større sæt eller har særlige ønsker, opfordrer vi dig til at kontakte os. Vi kan altid finde en løsning, der passer dig bedst.