Robotplæneklipperknive til Powerworks

Robotplæneklipperne på Powerworks bruger 3 små robotplæneklipperknive. Disse knive er fastgjort til en skæreskive under robotplæneklipperen. Disse knive slides over tid og skal udskiftes. I gennemsnit skal Powerworks robotplæneklipperens knive udskiftes hver 2. til 3. måned, afhængigt af brugen.

Vis filtre

Visualisering af 17 resultater

Vis filtre

Visualisering af 17 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Powerworks Knive til robotplæneklippere

Når robotplæneklipperen har klippet i et stykke tid, bliver knivene med tiden stumpe eller slidte. Knivene slides, fordi de over en periode bliver ved med at skære græsstykker af, og undervejs kan der også være kviste eller sten i plænen, som knivene snurrer imod. Resultatet er, at knivene slides og bliver stumpe eller knækker. Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt kontrollerer knivenes tilstand. I gennemsnit udskiftes knivene hver anden til tredje måned. Knivene fås i stål- eller titaniumbelagte varianter og i forskellige størrelsessæt. De titaniumbelagte knive er af højere kvalitet og holder derfor længere end stålknivene.

knivene på Powerworks er nemme at udskifte selv

Alle tre knive skal altid udskiftes på samme tid sammen med de tilhørende skruer. På den måde får du det bedste klipperesultat i længst tid. Du kan nemt selv udskifte knivene ved hjælp af en skruetrækker. Manualen til din robotplæneklipper forklarer den bedste måde at gøre det på.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.