Robotplæneklipperknive til Belrobotics

Det er nemt selv at udskifte knivene på din Belrobotics robotplæneklipper. Det er billigere at gøre det selv, og det tager ikke meget tid. Knivene bør udskiftes hver anden til tredje måned. For det er sådan, du sikrer et optimalt resultat. Bigmow har 15 knive, Farmow har 15 knive, Parcmow har 9 knive og Greenmow har 6 knive.

Vis filtre

Viser alle 6 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Græsslåningsrobotterne fra Belrobotics

Robotplæneklipperne fra Belrobotics har 2 til 5 flydende klippehoveder. Hvert hoved har 3 knive, som maler græsset i små stykker. Når klipperobotten støder på en forhindring, kollapser disse knive. Det er for at forhindre, at de brækker af, og at skarpe dele ender i græsset. Vi anbefaler ikke, at knivene slibes, da de kan knække hurtigere. Brækkede knive kan ende på græsplænen. Bigmow og Bigmow connected har 5 klippehoveder med 3 knive hver og bruger derfor 15 knive på samme tid.Farmow fra Belrobotics har også 5 klippehoveder med 3 knive og derfor også 15 knive i gang på samme tid.Parcmow og Parcmow connected fra Belrobotics har 3 klippehoveder med 3 knive og derfor 9 knive i gang på samme tid. Greenmow og Greenmow connected fra Belrobotics har 2 klippehoveder med 3 knive, hvilket gør, at den bruger 6 knive på samme tid. Vi anbefaler altid at udskifte robotplæneklipperens knive på samme tid, samt skruerne, der fastgør knivene. Skruerne følger med knivene.

Robotplæneklipperknive bestilt i dag, leveret i morgen

Formålet med en robotplæneklipper er at minimere den indsats, der kræves for at holde din græsplæne pæn. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så der er ingen grund til at bekymre sig om det. Desuden sørger vi for, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det hjemme hos dig allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med standardpost. Så du behøver ikke at vente på din ordre.