Worx Landroid M WR141E robotplæneklipper-knive

Alle modeller af Worx Landroid bruger de samme 3 robotplæneklipperknive monteret på en roterende blok. Disse knive er enten 0,6 mm massivt stål eller titaniumbelagte for at holde længere. Hvor længe de holder, afhænger af klippetiden og plænen. Derfor er det smart at bestille knivene i større mængder. På den måde har du altid knive på lager, når de skal udskiftes. De Worx Landroid M WR141E robotplæneklipperklinger, der passer til denne model, er anført nedenfor.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Funktionerne af Worx Landroid på din græsplæne

De 3 roterende knive giver en kantklipningstilstand. Det betyder, at knivene går lige uden for robotplæneklipperen og klipper så meget af plænens kanter som muligt. De skarpe knive sikrer, at græsset rives i stykker og skaber sund jord, som du ikke behøver at rive sammen. Knivene skal dog forblive skarpe. Når knivene er sløve eller slidte, klipper de ikke plænen ordentligt og beskadiger græsset. Som et resultat vil du se grimme pletter i din græsplæne. Et månedligt tjek vil hurtigt vise dig, om knivene er slidte og skal udskiftes.

Udskiftning af de 3 robotplæneklipperknive

Hvornår knivene skal udskiftes, afhænger naturligvis af plænens tilstand. Stålklinger holder i gennemsnit to måneder, før de skal udskiftes. Titaniumklinger er stærkere og bør i gennemsnit udskiftes hver 3. måned. Vi anbefaler, at du slukker for apparatet, før du udskifter knivene. Knivene er skarpe, så vi anbefaler, at du bruger handsker. Knivene på Worx Landroid M WR141E robotplæneklipper er fastgjort med skruer og løsnes derfor med en skruetrækker. Udskift disse gamle knive med nye knive og skruer. Skruerne er inkluderet i din bestilling af de nye robotplæneklipperknive. Manualen til din Worx Landroid forklarer nøjagtigt, hvordan det fungerer.