Worx Landroid WR105SI robotplæneklipperknive

Alle knive til Worx Landroid WR105SI robotplæneklippere kan findes nedenfor. Vores sortiment omfatter både knive i 100% stål og knive med en særlig titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid WR105SI robotplæneklipperknive

For at undgå, at knivene knækker, anbefaler vi at udskifte knivene hver anden til tredje måned. Dette vil også holde din plæne smukt og jævnt klippet og få selve plæneklipperen til at holde længere. Selvfølgelig er Worx Landroid WR105SI en populær plæneklipper til hjemmebrug, så det er yderst vigtigt, at den er sikker, og at knivene ikke lander på græsset. Det kan afhjælpes ved at udskifte knivene i tide. Vores sortiment omfatter sæt i forskellige størrelser, så du kan holde op til en hel græssæson. Vores sæt starter med komplette pakker med 3 knive op til vores største standardsæt med 30 knive, inklusive tilbehør. Men hvis du er på udkig efter større mængder, bedes du kontakte os. Ved at købe stort ind kan du spare på omkostningerne.