Robotplæneklipperknive til Cub Cadet

Der findes to forskellige modeller Cub Cadet robotplæneklippere. Modeller, der bruger én kniv, og modeller, der bruger to knive samtidig. Begge modeller har en stålkniv med en diameter på 28 cm. Plæneklipperen har en unik kantklipningstilstand, så du ikke behøver at trimme plænen bagefter. Vi anbefaler, at du udskifter knivene på robotplæneklipperen til Cub Cadet hver sæson. Nedenfor finder du alle de knive, der passer til robotplæneklipperen fra Cub Cadet.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Opnå et optimalt skæreresultat med Cub Cadet

For at få det bedste klipperesultat anbefaler vi, at du holder plænen fri for små forhindringer. Tænk på kviste eller sten. Disse forhindringer får knivene til at slides hurtigere, hvilket reducerer klipperesultatet. Det resulterer i grimme pletter i plænen, og det er nødvendigt at udskifte knivene hurtigere.

Cub Cadet udskiftning af klinge

Afhængigt af plænens tilstand og størrelse anbefaler vi, at du udskifter kniven en gang hver sæson. Det forhindrer, at skarpe dele brækker af og ender i din græsplæne. Udskiftning af kniven er let at gøre selv. For mere information se manualen, der følger med Cub Cadet robotplæneklipperen.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.