Worx Landroid L WR155E robotplæneklipper-knive

Listen nedenfor indeholder alle knive til Worx Landroid robotplæneklippere.
Skarpe Worx Landroid L WR155E robotplæneklipperklinger sikrer en velklippet plæne. Sløve knive får græsset til at sidde fast bag knivene og forhindrer, at græsset bliver klippet ordentligt. Hvis græsset ikke klippes ordentligt, kan det beskadige græsset og forårsage grimme pletter i plænen. Det er derfor nødvendigt at udskifte knivene i tide. Vi anbefaler, at du ikke sliber knivene. Robotplæneklipperens knive er meget tynde, og slibning kan få stykker af kniven til at brække af og ende i græsplænen. Det kan være farligt for dig og andre.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Hvad skal du gøre ved et månedligt tjek?

En robotplæneklipper fra Worx Landroid kræver opmærksomhed for at opretholde optimale klipperesultater. Kontrollér tilstanden af robotplæneklipperen og Worx Landroid L WR155E robotplæneklipperens knive hver måned. Langvarig klipning får automatisk knivene til at blive slidte, og græs og snavs til at samle sig under robotplæneklipperen. Fjern græsrester under robotplæneklipperen, og udskift knivene, når de er sløve og slidte. Du kan selv udskifte knivene. Manualen til din Worx Landroid forklarer, hvordan du selv udskifter knivene.

De forskellige knive, vi har.

Som vi nævnte tidligere, har vi forskellige typer robotplæneklipperknive fra Worx Landroid. For eksempel har vi stålklinger, som er standardklinger, der er billigere, men som ikke holder så længe som titaniumklingerne. Vi har også titaniumklinger, som er lavet af stærkere materiale og derfor holder længere. Stålknivene holder i gennemsnit i 2 måneder, før de skal udskiftes, og titaniumknivene holder i gennemsnit i 3 måneder.