Worx Landroid WR111MI robotplæneklipperknive

På denne side finder du vores udvalg af knive til Worx Landroid WR111MI. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges på samme tid, og derfor skal de også udskiftes på samme tid. Vi anbefaler at udskifte disse knive hver anden til tredje måned for at holde knivene skarpe.

Desuden tilbyder vi Worx Landroid-knive lavet af massivt stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Robotplæneklipperknivene i titanium holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Titaniumknivene holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid WR111MI robotplæneklipperknive

Denne robotplæneklipper fra Worx Landroid WR111MI. er en populær plæneklipper til hjemmebrug. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe, så de ikke knækker og ender på græsset. Vores sæt indeholder de tilsvarende bolte, som du skal udskifte sammen med knivene. Det er meget nemt at gøre selv. Vores kollektion omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Vi leverer sæt i flere størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt har fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os. Så vil vi se, hvad vi kan gøre for dig.