Robotplæneklipperknive til Worx Landroid

Du kan nemt selv udskifte Worx Landroid robotplæneklipperens knive. Knivene til Landroid-modellerne er slebet på to sider. Så de giver et godt resultat i længere tid. Denne side viser alle knivene til Landroid-modellerne i vores sortiment. Det er lige så nemt at bestille online som at montere knivene, og begge dele er klaret på ingen tid.

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Udskiftning af robotplæneklipperknive på Worx Landroid robotplæneklippere

Det afhænger af den model Worx Landroid, du har, hvor mange knive den bruger. Der er modeller, der bruger 3 knive på klippehovedet, men der er også modeller, der bruger 4 knive på samme tid. Hvis du vender robotplæneklipperen om, kan du se, hvor mange knive der er på klippehovedet, du kan også finde det i manualen til din Worx Landroid. Disse knive skal altid udskiftes på samme tid for at opretholde optimale resultater. Skruerne til at fastgøre knivene følger med de nye knive. Det gør det nemt at vedligeholde robotplæneklipperen og forsyne den med nye knive og skruer hver gang.

Forskellige typer af knive

Der kan bestilles 2 forskellige typer knive. Stålknive eller titaniumbelagte knive. Stålknive er lavet af 0,6 mm tykt massivt stål. De er slebet på begge sider og holder sig skarpe i op til 2 måneder. Titaniumbelagte knive er også 0,6 mm tykke og titaniumbelagte. Disse knive er knivskarpe, slibes også på begge sider og holder sig skarpe i op til 3 måneder.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.