Installationssæt til robotplæneklippere til Bosch Indego

Indhold robotplæneklipper installationssæt til Bosch Indego

Installationssættene indeholder alle de dele, der er nødvendige for at genskabe eller udvide et klippeområde.
Indeholder installationssæt til robotplæneklippere til Bosch Indego:

Lille: 2 samlemuffe, 100 meter afgrænsningskabel og 200 pløkker
Mellem: 4 samlemuffe, 150 meter afgrænsningskabel og 300 pløkker
Stor: 6 samlemuffe, 250 meter afgrænsningskabel og 500 pløkker
Ekstra stor: 8 samlemuffe, 500 meter afgrænsningskabel og 1.000 pløkker

Vis filtre

Vis alle 4 resultater

Afgrænsningskabel

Perimeterkablet er det kabel, der skal bruges til at indikere for robotplæneklipperen, hvor klippegrænsen går. Robotplæneklipperens basestation sender et signal gennem kablet. Dette signal opfanges af robotplæneklipperen. Det fortæller robotplæneklipperen, hvor den kan og ikke kan klippe. Du lægger perimeterkablet langs grænserne af det område, der skal klippes. For eksempel ved kanterne af din græsplæne og rundt om forhindringer som damme, blomsterbede eller planter. Ledningen forbindes i begyndelsen og slutningen til robotplæneklipperens basestation. Manualen til din robotplæneklipper forklarer den bedste måde at gøre dette på for din robotplæneklipper.

Pløkker

Trådpløkker er en slags pløkker. Med disse pløkker kan du fæstne kanttråden i jorden. Det forhindrer tråden i at forskubbe sig og holder den pæn og stram på plænen. Det holder klippeområdet veldefineret.

Samlemuffe

Wire connectors er blokke, der kan forbinde to løse ender af en afgrænsningskabel. Du sætter to løse ledningsender ind i en wire connector. Derefter klikker du blokken i ved at trykke den blå del fast. Det forsegler blokken vandtæt og skaber en forbindelse mellem de to løse ledninger. Disse samlemuffe til afgrænsnigskabel bruges hovedsageligt til reparationer, eller hvis du senere vil ændre skæreområdet, og den gamle og den nye ledning skal forbindes.