Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower 450X

Denne side indeholder vores Husqvarna Automower 450X robotplæneklipperknive. Denne robotplæneklipper har 3 knive, som bruges samtidigt og derfor også bør udskiftes på samme tid. For at få en optimalt klippet græsplæne er det klogt at udskifte alle knivene på samme tid. Vi anbefaler at udskifte knivene hver anden til tredje måned for at holde dem skarpe og mindske risikoen for at knivene går i stykker.

Desuden tilbyder vi Husqvarna knive lavet af massivt stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Robotplæneklipperens titaniumknive holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Titaniumknivene holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower 450X

Denne robotplæneklipper fra Husqvarna Automower 450X er en populær plæneklipper til baghaven. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe. På den måde går knivene ikke i stykker. Heldigvis er det meget nemt at gøre ved at udskifte disse knive hver anden til tredje måned. Vores sæt indeholder de tilhørende skruer, som du skal udskifte sammen med knivene. Vores sortiment omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Det giver dig en hel sæson uden at skulle bekymre dig om din plæneklipper. Vi leverer sæt i forskellige størrelser. Så der er altid et passende sæt til dig. Ved at købe stort ind kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.