Worx Landroid M WR143E robotplæneklipperklinger

På denne side finder du hele vores udvalg af Worx Landroid M WR143E robotplæneklipperklinger. Denne liste omfatter både stålknive og titaniumbelagte knive. Titaniumknivene er en smule stivere og holder i gennemsnit længere end stålknivene. For begge varianter gælder det, at det er vigtigt at holde knivene skarpe. Skarpe knive klipper plænen bedre og giver et bedre klipperesultat. Sløve og slidte knive er ikke gode for plænen, da de kan trække græsset med sig og efterlade bare pletter i plænen.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Hvornår skal du udskifte robotplæneklipperens knive?

Alle modeller af Worx Landroid bruger 3 knive monteret på en klippeblok. Vi anbefaler, at du udskifter alle 3 robotplæneklipperklinger med det samme, når de skal udskiftes. For at finde ud af, om robotplæneklipperens knive skal udskiftes, bør de kontrolleres. Tjek under robotplæneklipperen hver anden måned for snavs eller ophobet græs, og tjek tilstanden af robotplæneklipperens knive. Ophobet græs og snavs skyldes langvarig klipning. Slid på robotplæneklipperens knive skyldes også lang tids klipning, men også små forhindringer i plænen. Tænk på kviste eller sten. Vi anbefaler derfor, at du holder din plæne fri for sådanne forhindringer for at forhindre hurtigere slid på knivene. Stålklinger holder i gennemsnit i 2 måneder, mens titaniumklinger i gennemsnit holder i 3 måneder.

Udskiftning af robotplæneklipperens knive

Worx Landroid M WR143E robotplæneklipperens knive er fastgjort til plæneklipperblokken med skruer. Du kan skrue disse skruer ud med en skruetrækker. Udskift de gamle knive og skruer med et nyt sæt. Når du bestiller robotplæneklipperknive, får du skruer med i købet. Manualen til din robotplæneklipper forklarer, hvordan du udskifter knivene.