Gardena Robotplæneklipper R40Li robotplæneklipperknive

Nedenfor finder du hele vores udvalg af knive til Gardena Robotplæneklipper R40Li. Denne model bruger 3 knive. Vi anbefaler at udskifte alle knive på samme tid for at minimere risikoen for knækkede knive. Hvis knivene knækker, kan de ende på græsset, hvilket kan skabe farlige situationer.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper R40Li robotplæneklipperknive

Det er også klogt at udskifte møtrikkerne, der holder knivene på plads, efter et stykke tid. Disse møtrikker er inkluderet i vores sæt, så det behøver du heller ikke at bekymre dig om. Desuden omfatter vores kollektion knive, der er lavet af 100% stål, og knive med en særlig titaniumkant omkring de skarpe kanter. Disse særlige titaniumbelagte robotplæneklipperknive til Gardena Robotic Lawnmower R40Li holder i op til tre måneder. I stedet for at knække er det mere sandsynligt, at disse knive kollapser. I vores samling har vi robotplæneklipperknivsæt fra 3 knive inklusive tilbehør til robotplæneklipperknivsæt med 30 knive og tilbehør. Hvis du køber stort ind, kan du spare meget. Hvis du er på udkig efter større sæt eller har særlige ønsker, opfordrer vi dig til at kontakte os. Vi kan altid finde en løsning, der passer dig bedst.