Worx Landroid M500 WR900E robotplæneklipperklinger

Landroid robotplæneklipperen bruger 3 roterende knive med skærekanter på begge sider af knivene. Disse knive er lavet af 0,6 mm massivt stål og er derfor meget stærke. Der findes også 0,6 mm titaniumklinger, som er mere robuste og derfor holder længere. Disse knive er fastgjort til en klippeblok og klipper din græsplæne sammen. Proportionel klipning er kun mulig, når Worx Landroid M500 WR900E robotplæneklipperens knive er skarpe. Så sørg for, at din plæne er fri for små forhindringer, og udskift knivene, når de er gamle og slidte.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx udskiftning af plæneklipperknive

Stålklinger skal i gennemsnit udskiftes efter 2 måneder, mens titaniumklinger holder i op til 3 måneder. Tjek knivets tilstand hver måned for at se, om det er sløvt og slidt. Hvis det er tilfældet, kan du selv udskifte dem. Robotplæneklipperens knive er fastgjort til plæneklipperblokken med skruer, som du skal løsne med en skruetrækker. Når du køber nye Worx Landroid M500 WR900E robotplæneklipperknive, medfølger der også nye skruer, som du bør udskifte samtidig med knivene. I robotplæneklipperens manual kan du læse præcis, hvordan du udskifter knivene.

Optimalt skæreresultat

Hvor ofte du skal udskifte knivene, afhænger selvfølgelig af plænens tilstand, men også af selve robotplæneklipperens tilstand. Regelmæssig klipning får skidt og mudder til at samle sig under plæneklipperen. Vi anbefaler, at du rengør dette, så din plæne bliver klippet jævnt. Hold også basestationen fri for snavs. Når den er snavset, kan robotplæneklipperen ikke køre ordentligt ind i den. Det, der gør robotplæneklipperens arbejde lettere, er at fjerne små forhindringer i din plæne. Tænk på sten eller kviste. Alt dette sikrer optimale klipperesultater fra Worx Landroid M500 WR900E.