Robotplæneklipperknive til Florabest

Klipperobotten Florabest Accu er Lidls robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper har et 3-knivssystem. Det betyder, at der er monteret 3 knive på klippehovedet, som klipper græsset. Du kan nemt bestille knivene til Florabest Accu Maairobot online. Nedenfor finder du alle de knive, der passer til robotplæneklipperen fra Florabest. De er nemme at udskifte, så din robotplæneklipper hurtigt kan køre på din græsplæne igen.

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Florabest Accu Maairobot-knive

Disse knive bliver sløve med tiden. Når Florabest klipperobottens knive bliver sløve, skyldes det, at robotplæneklipperen klipper små stykker græs flere gange om ugen. Desuden er der ofte sten, kviste og andre genstande mellem græsset, som robotplæneklipperen kolliderer med. Det anbefales derfor også at udskifte knivene hver 2. til 3. måned. Der findes forskellige knive, stål eller aluminium. Stålklinger er billigere, men holder ikke så længe (op til 2 måneder). Titaniumbelagte robotplæneklipperklinger er af højere kvalitet og derfor mere robuste og skarpe. Det er også grunden til, at disse knive i gennemsnit holder en måned længere, da disse robotplæneklipperknive i gennemsnit holder 3 måneder.

Udskiftning af Florabest robotplæneklipperens knive

knivene skal altid udskiftes alle tre på én gang sammen med skruerne. Hvis knivene bruges for længe, er det mere sandsynligt, at de knækker. Når stykker brækker af, ender disse skarpe partikler i græsset og skaber farlige situationer. Knivene er nemme at udskifte selv ved hjælp af en skruetrækker. 1. Sluk for klipperobotten. 2. Vend klipperobotten om, og brug en skruetrækker til at skrue og fjerne de gamle knive og skruer. 3. Fjern straks alt græsafklip og skrammel på undersiden af robotplæneklipperen, så den kan komme rent ud på plænen igen. 4. Indsæt de nye Florabest robotplæneklipperknive, og fastgør dem med de nye skruer. 5. Sæt robotten på plads igen, og den er klar til at slå græsset igen!

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.