Robotplæneklipperknive til McCulloch

Nedenfor finder du alle de knive, der passer til robotplæneklipperne fra McCulloch. For optimale resultater er det klogt at udskifte robotplæneklipperens knive hver 2. til 3. måned. Når du udskifter knivene, skal du altid udskifte alle 3 på samme tid.

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Robotplæneklipperens knive til McCulloch robotplæneklippere

Robotplæneklipperne fra McCulloch har 1 stort klippehoved, som der er monteret 3 knive på. Disse knive roterer samtidigt og findeler græsset i små stykker. Når McCulloch robotplæneklipperen støder på en forhindring, trækker disse knive sig tilbage for at forhindre, at knivene knækker. Du kan nemt selv udskifte knivene på din McCulloch robotplæneklipper. Det er billigere at udskifte knivene selv, og det tager kun 10 minutter. Vi anbefaler ikke at få knivene slebet, da det kan få knivene til at knække hurtigt. De knækkede dele af knivene ender så i plænen og skaber farlige situationer.

Stål- eller titaniumbelagte robotplæneklipperknive?

Vi anbefaler at udskifte alle 3 knive på samme tid. På den måde forbliver alle knive altid skarpe nok til at holde græsset pænt trimmet. I gennemsnit holder robotplæneklipperens knive i 2 måneder, hvis du køber standardvarianten i stål. Der findes også titaniumbelagte knive. De er skarpere og mere robuste og holder i gennemsnit en måned længere. Vi leverer altid de tilhørende skruer sammen med knivene. Så du kan udskifte både klinger og skruer hver gang.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.