Worx Landroid M WR142E robotplæneklipperklinger

Worx Landroid M WR142E er en ideel robotplæneklipper på grund af dens unikke Cut To Edge-funktion. Det betyder, at de 3 knive arbejder sammen om at klippe græsset rundt om robotplæneklipperen. På den måde er din græsplæne pænt færdig, når Landroid har slået græsset. Du ønsker ikke, at din plæne skal være ujævnt klippet. Det kan skyldes, at der sidder snavs under robotplæneklipperen. Derfor anbefaler vi, at du tjekker og vedligeholder din robotplæneklipper hver måned. Rengør undersiden af robotplæneklipperen og basestationen. Dette vil sikre, at din robotplæneklipper klipper proportionelt og derefter kører sikkert ind i basestationen. Nedenfor er alle Worx Landroid M WR142E robotplæneklipperklinger i vores sortiment til denne model.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Udskiftning af knive på Landroid-robotplæneklipperen

Robotplæneklipperens knive skal udskiftes, når de er stumpe, slidte eller beskadigede. Vi anbefaler at udskifte sløve knive så hurtigt som muligt, fordi de kan brække, hvis de bruges for meget, og der kan komme metalspåner ind i din græsplæne. Det udgør en risiko for dig og de mennesker og dyr, der er omkring dig. For at undgå dette bør du udskifte knivene på Worx Landroid M WR142E robotplæneklipperen i tide. Det kan variere mellem to og tre måneder. Hvor længe Worx Landroid M WR142E robotplæneklipperens knive holder, afhænger af, om du har en stålkniv eller en titaniumkniv, og af din plænes tilstand. Hvis der er mange sten på plænen, slides robotplæneklipperens knive hurtigere. Hvis du vil vide, hvordan du udskifter robotplæneklipperens knive, anbefaler vi, at du læser manualen til din Worx Landroid robotplæneklipper.

Hvilke knive har vi?

Som allerede nævnt findes der to typer robotplæneklipperknive. Robotplæneklipperknive lavet af stål og af titanium. Knivene af titanium er meget stærkere og holder derfor længere. Robotplæneklipperknivene til Worx Landroid fås i forskellige sæt. Størrelsen på sættene kan variere fra et sæt med 3 knive til et sæt med 90 knive.