Pløkker Til Afgrænsningskabel og ledningskonnektorer til Husqvarna

Du finder alle pløkker til afgrænsningskabel og samlemuffe til afgrænsnigskabel til Husqvarna på denne side. I oversigten nedenfor finder du forskellige størrelsessæt.

Pløkker fås i sæt med 100, 200, 400, 600, 800 eller 1000 stk.

Samlemuffe fås i sæt med 4, 6, 8, 16 eller 32 stykker.

Vis filtre

Viser alle 12 resultater

Pløkker

Trådpløkker er en type pløkker. Disse pløkker bruges til at fastgøre afgrænsningskabel i jorden. Pløkkerne har en krog på den ene side og en spids på den anden side, som man stikker den ned i jorden med. Man skubber kanttråden ind under krogen, og så skubber man pløkken helt ned i jorden. Nu er wiren fastgjort på plænen. Fastgør tråden for hver 50 centimeter med en trådpind som denne. I kurver skal du bruge flere wirepinde for at lægge kurven pænt.

Samlemuffe

Ledningsstik er blokke, der bruges til at forbinde to separate ledninger. Du behøver ikke at afisolere ledningerne. Du stikker enden af en ledning ind i blokken, og derefter også den anden ende af en ledning. Derefter trykker du på den blå del af blokken. Den indeholder skarpe metalplader, som skærer kablet over og danner en forbindelse ved hjælp af en særlig gel. Når du klikker blokken i, bliver forbindelsen også vandtæt.