Knive til robotplæneklippere til Stihl imow

Stihl imow Knivene til robotplæneklippere skal udskiftes regelmæssigt. Knivene slides over tid på grund af brug. Det er vigtigt altid at klippe med skarpe knive, så du altid kan få det bedste klipperesultat.

Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Robotplæneklipperens knive til Stihl imow

Stihl imow Robotplæneklippere bruger ikke skruer til knivene. I stedet er de anbragt over en knast mellem knivdisken og knivholderen, så knivene kan bevæge sig frit omkring knasten og bruges jævnt på alle sider under klipningen. Du kan nemt selv udskifte knivene ved hjælp af den manual, der følger med din robotplæneklipper.

Det mest optimale klipperesultat med robotplæneklipperen til Stihl imow

For at opnå optimale klipperesultater er det vigtigt altid at klippe med skarpe knive. Knivene bliver sløve med tiden på grund af klipning, men også fordi de rammer forhindringer i græsset som f.eks. sten eller kviste. Det er derfor nødvendigt at kontrollere robotplæneklipperens knive regelmæssigt. Er knivene sløve eller beskadigede? Så udskift dem alle med det samme. På den måde undgår du, at plænen bliver beskadiget, eller at knivene til sidst knækker. Du kan også sørge for, at knivene holder så længe som muligt ved at holde plænen så fri som muligt for forhindringer som kviste, sten eller andre genstande. På den måde rammer knivene ikke disse og holder derfor længere.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Ideen bag en robotplæneklipper var at gøre det så ubesværet som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Stihl imow Knive, der bestilles inden kl. 16 i dag, sendes samme arbejdsdag.