Robotplæneklipperknive til Etesia

Etesia Robotplæneklippere bruger flere robotplæneklipperknive på samme tid. Hvor mange robotplæneklipperknive, du har brug for, afhænger af, hvilken type robotplæneklipper du har. Knivene skal i gennemsnit udskiftes hver 3. måned, afhængigt af hvor meget og hvor stort et område du klipper. Etesia ETM44 bruger 6 knive ad gangen fordelt på 2 klippehoveder. Etesia ETM65 bruger 9 knive ad gangen fordelt på 3 klippehoveder. Etesia ETM105 bruger 15 knive på samme tid fordelt på 5 klippehoveder.

Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Robotplæneklipperne fra Etesia

Etesia Robotplæneklippere fås i forskellige størrelser. Plæneklipperne har to til fem flydende klippehoveder. Hvert klippehoved har tre knive, der bruges samtidigt til at klippe græsset. Knivene kan kollapse, så snart de rammer en forhindring som f.eks. kviste eller sten. Det forhindrer, at knivene knækker med det samme, og at der kommer skarpe dele ned i plænen. Etesia ETM44 robotplæneklippere bruger 2 klippehoveder med i alt 6 knive. ETM65 bruger 9 knive fordelt på 3 klippehoveder, og ETM105 bruger 15 knive fordelt på 5 klippehoveder. Så det afhænger af den type Etesia plæneklipper, du har, hvor mange knive du skal udskifte på én gang. Vi anbefaler altid at udskifte robotplæneklipperens knive på samme tid samt skruerne, der fastgør knivene. Skruerne følger med knivene.

Robotplæneklipperknive bestilt i dag, leveret i morgen

Formålet med en robotplæneklipper er at minimere den indsats, der kræves for at holde din græsplæne pæn. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så der er ingen grund til at bekymre sig om det. Desuden sørger vi for, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det hjemme hos dig allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med standardpost. Så du behøver ikke at vente på din ordre.