Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower 305

Alle knivene nedenfor passer til Husqvarna Automower 305. Denne robotplæneklipper bruger én klippeblok, hvorpå der er monteret tre robotplæneklipperknive. Da knivene bruges samtidigt under klipningen, er det vigtigt at udskifte alle knivene på samme tid. Det forhindrer et ujævnt klipperesultat.

Knivene bliver sløve, jo længere de bruges, og når de rammer sten eller kviste under klipningen. For at få mest muligt ud af dine knive er det derfor tilrådeligt at holde din plæne så fri for disse forhindringer som muligt.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Robotplæneklipperknive til Husqvarna Automower 305

Skarpe knive giver et bedre klipperesultat. Så snart knivene bliver sløve, bør de udskiftes. Ikke kun for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Sløve knive kan brække af og efterlade skarpe stykker i plænen. Det er farligt. Du kan nemt selv udskifte knivene med en skruetrækker. Du slukker for robotplæneklipperen, vender den om og udskifter knivene med en skruetrækker. For at være sikker bør du læse den manual, der fulgte med din robotplæneklipper. Den forklarer præcis, hvordan udskiftning af knivene fungerer på din robotplæneklipper.

Sæt af robotplæneklipperknive i forskellige størrelser

Vi har flere sæt robotplæneklipperknive til salg. Sættene har størrelser fra 3 knive til helt op til 90 knive. De fås i stålvarianten eller titanium. Titanium-knivene holder i gennemsnit længere end stålvarianten. knivene leveres med skruer. Så du kan altid udskifte knivene og skruerne på samme tid.