Gardena robotplæneklipper sileno life 1250 knive

Gardena Robotplæneklipper sileno life 1250 knive fås i forskellige sæt. Så vi har sæt med helt op til 3 til 90 knive, der fås i stål eller titanium. Knivene til Gardena Sileno Life udskiftes altid i sæt af tre. Det skyldes, at alle tre knive bruges på samme tid. Sættene leveres med nye skruer.

Hvis knivene bliver sløve, kan de beskadige plænen ved at trække græsstråene ud af plænen eller ved ikke at klippe græsstråene, hvilket resulterer i fremspringende græsstrå.

knivene er nemme at udskifte selv med en skruetrækker. Udskift altid knive og skruer på samme tid.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Knive til Sileno Life 1250 robotplæneklipper

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.