Honda Knive til Miimo HRM 3000 robotplæneklipper

Disse knive passer til Honda Miimo HRM 3000-modellerne. Disse robotplæneklippermodeller bruger 3 knive, som alle tre skal udskiftes efter to til tre måneders fuld brug. Det forhindrer, at knivene knækker, og sikrer optimale resultater.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 3000 robotplæneklipper

Skruerne, som fastgør knivene til plæneklipperens chassis, skal også udskiftes samtidig hver anden til tredje måned. Disse skruer er inkluderet i vores sæt i samme mængde som antallet af knive i sættene. Alt, hvad du behøver for at udskifte knivene selv, er en skruetrækker. Det er meget nemt at udskifte dem selv. Vores sortiment omfatter knive fremstillet af komplet stål og robotplæneklipperknive med titaniumbelægning. Ved at købe stort ind kan du spare meget på omkostningerne. Vi har for eksempel sæt med 3 knive op til sæt med 30 knive. Men er du på udkig efter større sæt? Så er du velkommen til at kontakte os, så sørger vi for, at din skræddersyede ordre når frem til dig på ingen tid.