Gardena robotplæneklipper sileno city 500 knive

I denne oversigt finder du alle Gardena robotplæneklipper sileno city 500 knive. For at opretholde et optimalt klipperesultat skal du udskifte knivene hver anden til tredje måned. På den måde klipper du altid med skarpe knive, og din græsplæne bliver ikke beskadiget under klipningen. Når du klipper med sløve knive, kan græsstråene blive fanget bag de sløve dele af kniven og trække plænen ud. Det kan efterlade grimme og bare pletter i plænen. Desuden er gamle knive mere tilbøjelige til at knække. Hvis en kniv knækker under klipningen, ender stykker af kniven i plænen, og det kan skabe farlige situationer.

Vores knivsæt leveres med skruer og kan bestilles i både stål og titanium. Titaniumknivene er skarpere, mere robuste og holder i gennemsnit længere end stålversionen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Knive til Sileno City 500 robotplæneklipper

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.