Gardena robotplæneklipper smart sileno life 750 knive

Herunder finder du hele vores sortiment Gardena Robotplæneklipper Smart Sileno Life 750 knive. Robotplæneklipperen bruger 3 knive til at klippe på samme tid. Vi anbefaler derfor, at alle knive udskiftes på samme tid. Det forhindrer, at gamle og stumpe knive knækker og ender i plænen eller beskadiger din plæne.

At klippe med skarpe knive er bedre for græsset, så plænen altid bliver klippet jævnt, ingen græsstrå stikker ud, og plænen bliver ikke beskadiget af knive, der sidder fast bag stumpe knive. De nødvendige skruer til montering af knivene er inkluderet.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Smart Sileno Life 750 robotplæneklipperknive

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.