Zoef Robot Knive til robotplæneklippere

Robotplæneklipperens knive til Zoef Robot robotplæneklippere slides over tid. De skal så udskiftes med nye knive og skruer. Det sker i gennemsnit hver anden til tredje måned. Knivene fås både i en stålversion og en titaniumbelagt version. Alle knive leveres med nye skruer.

Vis filtre

Viser alle 11 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Stål- eller titaniumbelagte robotplæneklipperknive?

Robotplæneklipperknivene til Zoef Robot robotplæneklippere fås i forskellige udgaver. Der er de almindelige stålknive, men også de titaniumbelagte knive. De titaniumbelagte knive holder i gennemsnit længere end stålknivene. Knivene er nemme at udskifte selv ved hjælp af en skruetrækker. Alle knive leveres med nye skruer, så du altid kan holde plæneklipperen i topform med et optimalt klipperesultat.

Et optimalt klipperesultat med robotplæneklipperens kniv til Zoef Robot

For at opnå optimale klipperesultater er der flere faktorer, man skal overveje. Hvis du sørger for, at din plæne er fri for løse kviste, sten og andre genstande, er der også mindre risiko for, at dine knive bliver sløve. Ellers vil knivene ramme disse hårde genstande under klipningen og derfor beskadige dem hurtigere. Knivene kan dog foldes ned for en sikkerheds skyld, så de ikke sidder fast. Så sørg for at holde din græsplæne fri for løse forhindringer så meget som muligt, så du kan have glæde af dine knive så længe som muligt. Derudover skal du altid klippe med skarpe knive, da de klipper græsset bedre. Sløve knive kan beskadige din græsplæne og efterlade grimme pletter, eller græsset bliver ikke klippet jævnt.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sørger vi for, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, bliver det afsendt samme arbejdsdag.