Husqvarna Automower 308 robotplæneklipperknive

Vores komplette samling af knive til Husqvarna Husqvarna Automower 308 kan findes nedenfor. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor også bør udskiftes på samme tid. For at få en optimalt klippet plæne er det klogt at udskifte alle disse knive på samme tid. Denne robotplæneklipper fra Husqvarna Automower 308 er en populær plæneklipper til hjemmebrug.

Desuden tilbyder vi Husqvarna knive lavet af massivt stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Robotplæneklipperens titaniumknive holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Titaniumknivene holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Automower 308 robotplæneklipperknive

Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe, så de ikke knækker. For at sikre, at knivene ikke knækker, er det klogt at udskifte knivene hver anden til tredje måned. Vores sæt inkluderer de tilhørende skruer, som du bør udskifte sammen med knivene. Disse titaniumbelagte knive har fået en særlig behandling af alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder mellem 3 og 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, er du velkommen til at kontakte os.