Honda Miimo HRM 300

Hele vores sortiment af knive til Honda Miimo HRM 300 robotplæneklipper kan findes på denne side. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor skal udskiftes på samme tid. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gør det hver anden til tredje måned for at forhindre, at knivene knækker.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 300 robotplæneklipper

Du sikrer også, at græsset fortsat bliver klippet jævnt ved at udskifte knivene i tide. Med nye knive er din robotplæneklipper med det samme så god som ny. Du kan nemt selv udskifte knivene og deres skruer i bunden af plæneklipperen. Det eneste, du selv skal bruge, er en skruetrækker. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om din plæneklipper i en hel sæson. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et sæt, der passer til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.