Vælg dit mærke af robotplæneklipper

Robotplæneklipperknive til dit mærke og din type robotplæneklipper

Robotmower-knives.co.uk har et omfattende udvalg af robotplæneklipperklinger til de største og mest kendte mærker af robotplæneklippere. Ved nemt at vælge dit mærke og din type robotplæneklipper ovenfor eller i menuen, kan du nemt bestille det ønskede antal knive. Udover knive sælger vi også det tilbehør, der er nødvendigt for at forbinde din robotplæneklipper og skabe klippezonen. Det omfatter omkredsledning, kabeltestere, pløkker til afgrænsningskabel og samlemuffe til afgrænsnigskabel.

Det er meget vigtigt at vedligeholde din robotplæneklipper korrekt. Vedligeholdelse af din robotplæneklipper omfatter også rettidig udskiftning af robotplæneklipperens knive. Med vores robotplæneklipperknive kan du hurtigt få en ren plæne igen. Vores robotplæneklipperknive leveres altid inklusive de tilhørende skruer og fås også i sæt med forskellige størrelser. Robotplæneklipperens knive er nemme at udskifte selv.

Trænger dine robotplæneklipperknive til at blive udskiftet?

De fleste mærker anbefaler, at man tjekker og vedligeholder robotplæneklipperen i gennemsnit en gang om måneden. Det indebærer normalt, at man slukker helt for robotplæneklipperen og derefter også tjekker den i bunden.

Under denne vedligeholdelse skal du fjerne alle ophobede græsrester og kontrollere knivenes tilstand. Er knivene sløve eller beskadigede? I så fald skal de udskiftes med det samme. Hvis din robotplæneklipper bruger flere knive på samme tid, skal du udskifte alle knivene i samme vedligeholdelsesservice. Det er forskelligt fra plæneklipper til plæneklipper, hvordan man udskifter knivene. Se i brugsanvisningen til din robotplæneklipper.

Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.