Pløkker Til Afgrænsningskabel til Gardena - 200 stk.

38.95 Inkl. moms

Pløkker Til Afgrænsningskabel til Gardena - 200 stk.

38.95 Inkl. moms

På lager - afsendes samme hverdag!

Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimetertråden. Det anbefales at fastgøre wiren for hver 50 cm med sådan en pæl. Hvis du lægger kurver med wiren, kan du få brug for flere pæle for at lægge kurven pænt.

Gratis fragt på alle ordrer i NL

  • Bestilt før 16:00 = afsendes i dag.
  • Fremragende kundeservice, hvis du har brug for hjælp bagefter.

Webshop-godkendelsesmærke

Beskrivelse

Pløkker Til Afgrænsningskabel til Gardena - 200 stk.

Pløkker Til Afgrænsningskabel til Gardena - 200 stk. er kroge, du kan bruge til at fastgøre perimeterwiren i jorden. Disse pløkker til afgrænsningskabel har en skarp spids på den ene side og en slags krog på den anden. Denne krog kan du sætte kanttråden under. Kanttråden skal fastgøres for hver 50 centimeter med en trådnål. Lægger du kurver med kanttråden? Så skal du bruge flere pløkker til afgrænsningskabel end for hver 50 centimeter. Trådpælene til afgrænsningskabel - 200 stk. fås også i større mængder.

Før din robotplæneklipper kan begynde at klippe, skal der installeres en afgrænsningskabel. Denne ledning angiver robotplæneklipperens klippeområde. Men hvis du lader ledningen ligge løst på plænen, vil den ikke blive liggende pænt og vil flytte sig. Det kan være farligt, da man kan snuble over den, eller robotplæneklipperen kan klippe ledningen over. Denne ledning skal graves ned eller fastgøres. Til at fastgøre ledningen bruges pløkker til afgrænsningskabel. Det anbefales at fastgøre ledningen for hver 50 cm med en sådan pæl. Hvis du lægger bøjninger med tråden, kan du få brug for flere pæle for at lægge bøjningen pænt. Bestil derfor altid flere pløkker, end du tror, du får brug for. På den måde har du altid nogle ekstra eller i reserve. Du stikker pælen med tråden under ned i jorden og skubber den derefter længere ned i jorden, så tråden ligger tæt på plænen. Med tiden er trådpælene og tråden ikke længere synlige, da græsset vokser hen over dem.

Vi forstår godt, at du gerne vil have dit produkt så hurtigt som muligt. Derfor sørger vi for, at din ordre, der er bestilt inden kl. 16.00 i dag, bliver leveret til dig i morgen. Hvis du har spørgsmål om produkterne, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Så vil vi se, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

 

 

Yderligere oplysninger

Antal pløkker til afgrænsningskabel

200 pløkker til afgrænsningskabel

Velegnet til

Gardena