Afgrænsningskabel universal

Universelt afgrænsningskabel kaldes også universelt afgrænsningskabel eller universelt afgrænsningskabel. Det bruges til at angive klippegrænserne for robotplæneklipperen. Ved at placere afgrænsningskablet fra robotplæneklipperens basestation langs plænens kanter. Via et signal, der sendes gennem kablet fra basestationen, ved robotplæneklipperen, hvor den kan og ikke kan klippe.

Der findes to forskellige typer tråd. Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Universal afgrænsningskabel fås i længder på 100 meter, 150 meter, 200 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Hvad er universal afgrænsningskabel?

Universal afgrænsningskabel lægges langs kanten af plænen. Tråden fastgøres i plænen med trådpløkker. Det er særlige pløkker, der bruges til at fastgøre kablet i jorden. Robotplæneklipperens basestation sender et signal gennem kablet. Dette signal registreres af robotplæneklipperen, når den kører tæt på ledningen. Gennem dette signal ved robotplæneklipperen, at den har nået klippegrænsen og begynder at klippe i en anden retning.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan kan du udvide eller justere skæreområdet?

Du er ved at ændre haven, og nu ændrer klippeområdet sig. Hvad nu? Vil du forlænge kanttråden for at skabe et større klippeområde? Eller har du plantet blomster, og skal plæneklipperen slet ikke klippe her? Så skal du angive dette med afgrænsningskabel. Ved hjælp af ny afgrænsningskabel, trådforbindere og pløkker til afgrænsningskabel kan du nemt forstørre, reducere eller fjerne dele af klippeområdet. Det er forskelligt fra robotplæneklipper til robotplæneklipper, præcis hvordan dette gøres bedst. Se derfor i manualen til din robotplæneklipper.