Afgrænsningskabel til Worx Landroid

Afgrænsningskabel til Worx Landroid kaldes også afgrænsningskabel eller afgrænsningskabel og fås i ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Der findes også to forskellige typer kabel. Normal afgrænsningstråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærkt afgrænsningskabel er 3,4 mm tykt, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:
Med ekstra afgrænsningstråd til Worx Landroid kan du nemt oprette nye klippezoner eller udvide eksisterende. Har du for eksempel ændret din have og plantet flere planter eller sået blomster? Så ønsker du ikke, at robotplæneklipperen skal klippe over dem. Det er derfor vigtigt at udelukke disse områder fra klippeområdet, og det gør du ved at bruge afgrænsningskabel. Når du vil forbinde det gamle kabel med det nye kabel, har du også brug for kabelstik. Ledningspinde er kun nødvendige, når du lægger ledningen over jorden, dvs. ikke graver den ned. Med disse ledningspinde fastgør du ledningen i græsplænen. Det gør du for hver 50 cm.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper med afgrænsningskabel, og hvordan installerer man den?

Den afgrænsningskabel til Worx Landroid, som du lægger, bestemmer robotplæneklipperens klippeområde. Der sendes et signal fra robotplæneklipperens ladestation, som opfanges af Worx Landroid. Dette signal fortæller robotplæneklipperen, at den ikke skal klippe længere her. Installation af perimeterkablet er forklaret i robotplæneklipperens manual eller på producentens hjemmeside. Normalt lægges kablet over jorden og fastgøres med pløkker til afgrænsningskabel for hver 50 cm. Med tiden vokser plænen hen over ledningen, og den er ikke længere synlig. Det er også muligt at grave i tråden. Hvis du vil vertikalskære græsset, er det en bedre løsning. Det er for at undgå at beskadige ledningen. Normalt graves tråden ned i en dybde på 5 til 10 centimeter, afhængigt af hvor dybt der skal graves. Tjek manualen til din robotplæneklipper for at være sikker.

Installation af afgrænsningstråd omkring et blomsterbed eller en anden forhindring

Har du områder i din have, hvor Worx Landroid ikke må komme? For eksempel planter, blomsterbede, en dam eller andre forhindringer? Så kan du nemt udelukke disse områder fra klippearealet ved at lægge en løkke rundt om dem med afgrænsningskabel. Der er flere måder, du kan lægge det på. Hvordan det fungerer for din Worx Landroid, kan du finde i manualen til din robotplæneklipper.

Udvid klippeområdet til at omfatte et nyt område eller en anden del af haven.

Det er muligt at få andre dele af haven til også at blive klippet af din Worx Landroid. Du kan f.eks. forbinde forskellige græszoner ved at lave en smal gade, som robotplæneklipperen kan køre igennem, eller ved at lave en helt ny zone og løfte robotplæneklipperen over manuelt. Hvordan du opretter en ekstra zone eller forbinder zoner, er forklaret i manualen til din Worx Landroid.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelforbindere kaldes også koblere, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterledningen i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. 50 cm, afhængigt af situationen. For at være sikker skal du læse manualen til din robotplæneklipper. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik. Disse kabelstik og ledningspinde kan nemt bestilles på siden for den afgrænsningskabel, du ønsker at bestille.