Afgrænsningskabel til Yardforce

Afgrænsningskabel til Yardforce robotplæneklippere fås i forskellige typer. Den normale afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standard. Ekstra stærk per imeterledning er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Afgrænsningskabel til Yardforce fås i forskellige længder. 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Yardforce

Afgrænsningskabel til Yardforce kaldes også afgrænsningskabel eller afgrænsningskabel til Yardforce robotplæneklippere. Det bruges til at skabe robotplæneklipperens klippezoner. Vil du udvide en eksisterende klippezone? Skabe nye øer, der ikke skal klippes? Så kan du nemt gøre det med ekstra Yardforce afgrænsningskabel. Hvis du vil fastgøre ledningen til en allerede eksisterende zone, skal du bruge kabelstik. De forbinder den gamle ledning med den nye. Derudover skal du også bruge pløkker til afgrænsningskabel til at fastgøre ledningen i jorden, så den ikke bevæger sig.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvad er afgrænsningskabel, og hvordan lægger man det?

Perimeterkablet til Yardforce er et kabel, der løber fra robotplæneklipperens ladestation langs havens kant og tilbage til ladestationen. Gennem et signal, der sendes med denne ledning, ved robotplæneklipperen, at det er her, grænsen for klippeområdet ligger. Udlægning af perimeterledningen kan gøres på flere måder. Ofte lægges kablet på græsset og fastgøres for hver 50 cm med specielle pløkker. For at forhindre, at tråden forskubber sig. På et tidspunkt forsvinder denne vridning ind i plænen, så man ikke længere kan se den. Nogle gange anbefales det også at grave 5-10 centimeter ind i tråden. Det er især tilfældet, når du vil vertikalskære plænen. Vertikutiererens skarpe stifter kan beskadige ledningen og forhindre signalet i at passere igennem. Resultatet er, at robotplæneklipperen ikke længere ved, hvor klippeområdet er. For at forhindre dette graves ledningen ned. For at være sikker skal du se i manualen til din Yardforce robotplæneklipper for at se, hvordan dette fungerer for din robotplæneklipper.

Oprettelse af nye klippeområder med afgrænsningstråd

Hvis du udvider haven, laver et ekstra blomsterbed eller måske planter ekstra planter, skal du også udelukke disse fra klippeområdet, ellers vil robotplæneklipperen køre over dem. Disse ekstra øer oprettes med en afgrænsningstråd, som du kan finde i manualen til din Yardforce robotplæneklipper. Det er også muligt at oprette andre klippezoner. Hvis du har flere haveområder med græs, kan du forbinde dem med hinanden med afgrænsningskabel. Så finder robotplæneklipperen selv vej til den anden zone. Eller du kan oprette en anden eller tredje zone, hvor robotplæneklipperen kan klippe. Du skal dog manuelt flytte din Yardforce til den anden zone. Se manualen eller hjemmesiden for din robotplæneklipper for at se, hvordan det fungerer for din Yardforce.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterledningen i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik. Disse kabelstik og ledningspinde kan nemt bestilles på produktsiden for perimeterkablet.