Afgrænsningskabel til WOLF-Garten Loopo

Afgrænsningskablet til WOLF-Garten Loopo bruges til at angive grænserne for klippeområdet. På grund af det signal, der løber gennem kablet, ved robotplæneklipperen, at den ikke må klippe der. Der findes også to forskellige typer kabel. Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imeterkabel er 3,4 mm tykt, har mindre signaltab og er mere robust. Afgrænsningskabel fås i længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Hvordan fungerer afgrænsningskabel?

Med afgrænsningskablet til Wolf-Garten Loopo angiver du grænserne for det område, der skal klippes. På den måde ved robotplæneklipperen, hvor den kan og ikke kan klippe. Perimeterkablet lægges fra basestationen rundt om plænen med sløjfer omkring de områder, der ikke skal klippes. Basestationen sender derefter et signal gennem ledningen. Dette signal genkendes af robotplæneklipperen, og det er sådan, den ved, at den har nået klippegrænsen. Robotplæneklipperen begynder derefter at klippe i en anden retning.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Fjernelse af et blomsterbed eller planter fra klippeområdet

Skal du anlægge nye blomsterbede eller områder med planter, og ændrer det klippeområdet? Så skal du fjerne dem fra klippeområdet ved hjælp af afgrænsningskabel til Wolf Garten Loopo. Fra kanten af plænen lægger du en løkke af afgrænsningskabel rundt om det område, der skal fjernes fra klippeområdet, f.eks. en dam, et blomsterbed eller en plante. Denne løkke forbindes igen med den afgrænsningskabel, der løber rundt om plænen. Hvordan det præcist fungerer og skal lægges, kan du læse i brugsanvisningen til WOLF-Garten Loopo.

Forøgelse af skæreområdet

At øge skæreområdet fungerer på samme måde som at fjerne en sektion fra skæreområderne. Man klipper den gamle tråd over og fjerner den del, der ikke længere er brug for. Derefter lægger du den nye afgrænsningskabel fra den gamle tråd rundt om den nye del af plænen. Du forbinder den gamle og den nye ledning med samlemuffe til afgrænsnigskabel.

Yderligere forsyninger

Når du lægger afgrænsningskabel, har du brug for 2 ting mere: Trådpløkker og kabelstik. Trådpløkker er særlige pløkker, som du kan bruge til at fastgøre tråden i jorden. På den måde kan tråden ikke bevæge sig og bliver pænt på plads. Du skal også bruge kabelstik. Disse kabelstik er lavet til at forbinde gamle og nye ledninger.