Afgrænsningskabel til Viking imow

Afgrænsningskabel til Viking imow bruges til at skabe, justere eller udvide imow'ens klippeområder.
Der findes to forskellige typer tråd. Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Tråden fås i længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Afgrænsningskabel til Viking imow

Afgrænsningskabel til Viking imow bruges til at angive grænserne for klippeområdet. Der sendes et signal gennem ledningen fra imow'ens ladestation. Dette signal indikerer til robotplæneklipperen, at den ikke skal klippe mere, når den nærmer sig. Imow'en drejer så i en anden retning for at fortsætte klipningen der. Det er derfor vigtigt, at perimeterkablet er lagt korrekt.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Installation af afgrænsningskabel

Du kan læse i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du bedst lægger afgrænsningskablet til din imow. Ledningen lægges i kanten af plænen og løber i sløjfer rundt om eventuelle blomsterbede. Enderne af kablet er forbundet til robotplæneklipperens basestation. Du kan lægge ledningen over jorden og fastgøre den med ledningspinde. Eller du kan grave ledningen ned. Fordelen ved at lægge ledningen over jorden er, at du nemt kan fjerne, justere eller reparere den, når det er nødvendigt.

Forøgelse, reduktion eller justering af skæreområdet

Skal du forstørre, reducere eller ændre skæreområdet? Så bliver du nødt til at flytte perimeterwiren til dette formål. Du kan nemt klippe den gamle ledning over og forbinde den nye ledning til den ved hjælp af samlemuffe til afgrænsnigskabel.

Pløkker og samlemuffe til afgrænsningskabel

Trådpæle Trådpæle er specielle kroge, der bruges til at fastgøre afgrænsningskabel i jorden. Der placeres en pæl for hver 50 cm; i bøjninger skal der flere til for at sikre en tæt bøjning. Ledningspinde kaldes også pløkker eller jordkroge. Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel Forbinder to separate ledninger med hinanden. De kaldes også koblinger eller stik.