Omkredsledning til Stihl imow

Stihl Imow Der findes to forskellige typer perimeterwire til . Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Stihl imow E kstra stærk perimeterwire er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Perimeterwire til fås i forskellige længder. Vi har f.eks. ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Omkredsledning til Stihl imow

Stihl imow Afgrænsningskabel til at markere grænsen for klippeområdet. Imows basestation sender et signal gennem ledningen. Stihl imow Dette signal overføres til robotten, når den nærmer sig. På den måde ved robotplæneklipperen, at klippegrænsen er nået, og begynder at klippe i en anden retning. Derfor er det også meget vigtigt, at perimeterkablet er lagt korrekt.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Installation af afgrænsningskabel

Stihl imow Takket være perimetertråden ved den, hvor den må klippe. Det er derfor vigtigt at lægge tråden korrekt. Perimeterkablet lægges i kanten af plænen. Enderne af ledningen går ind i robotplæneklipperens ladestation. Ledningen fastgøres for hver 50 cm med en ledningsnål. Du kan også grave ledningen ned, hvilket er en god idé, når du vertikalskærer plænen for at undgå at beskadige ledningen. Se manualen til din robotplæneklipper for yderligere instruktioner.

Oprettelse af ekstra zoner eller justering af skæreområder

Har du områder på plænen, som ikke skal klippes? Så skal du angive det for robotplæneklipperen, så den ved, at den ikke skal køre derhen. Det gør du ved at lægge en løkke af afgrænsningskabel rundt om det. Fra kanten af plænen lægger du en afgrænsningskabel hen mod forhindringen, lægger den rundt om forhindringen og lægger derefter tråden samme vej tilbage til kanten af plænen. Du kan også udvide zoner; skal du for eksempel udvide plænen? Så skal klippeområdet også udvides. Du kan lægge et nyt stykke afgrænsningskabel rundt om det nye stykke plæne. Derefter klipper du den gamle ledning over og forbinder den gamle og den nye ledning med samlemuffe til afgrænsnigskabel.

Pløkker og samlemuffe til afgrænsningskabel

Trådpløkker Trådpløkker er specielle pløkker til fastgørelse af afgrænsningskabel i jorden. Sæt en pløk for hver halvtreds centimeter; du skal bruge flere i bøjninger. Pløkker kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordkroge. Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel Forbinder to separate ledninger med hinanden. De kaldes også forbindelsesstykker, terminaler eller konnektorer.