Afgrænsningskabel til Robomow

Afgrænsningskablet til Robomow bruges til at skabe klippezoner for Robomow robotplæneklipperen. Det kaldes også afgrænsningskabel eller afgrænsningskabel. Afgrænsningskablet til Robomow fås i forskellige længder. Vi har ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Derudover findes der to forskellige typer kabel. Normal kant tråd er 2,7 mm tyk og er standardtråd. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel

Har du planer om at udvide haven? Oprette et nyt klippeområde? Fjerne dele fra klippeområdet? Eller er din afgrænsningskabel brudt sammen? Så kan du nemt løse det med afgrænsningskabel til Robomow.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvad er afgrænsningskabel til Robomow, og hvordan lægger man det?

Afgrænsningskabel er et kabel, der lægges langs kanten af plænen og rundt om genstande, der skal beskyttes. Kablet markerer den grænse, som robotplæneklipperen har lov til at klippe op til.

Udlægning af afgrænsningskabel til Robomow

Der er flere måder at lægge afgrænsningskabel på til Robomow. Først og fremmest placerer du basestationen. Derefter begynder du at lægge perimeterkablet, som du lægger langs plænens kant. Har du bløde forhindringer i græsplænen? Det er forhindringer som f.eks. blomsterbede, damme og små træer eller planter. Du skal beskytte disse forhindringer ved at lægge afgrænsningskabel rundt om dem. Manualen til Robomow fortæller dig præcis, hvordan du gør det. Hårde forhindringer som træer eller pæle på 15 cm eller højere behøver ikke at blive beskyttet. Robotplæneklipperen vil kollidere med disse, og plæneklipperen vil vælge en anden retning at klippe i.

Er perimeterkablet nedgravet eller lagt over jorden?

Perimeterkabler kan lægges enten over eller under jorden. Hvis du lægger perimeterkablet under jorden, kan det være op til 5 cm dybt for de fleste Robomow robotplæneklippere. For at gøre dette skal du grave en grøft, hvor ledningen skal lægges. Hvis du vil lægge ledningen over jorden, skal du bruge ledningspinde. Det er særlige pløkker, som ledningen kan fastgøres i jorden med. Ledningen skal fastgøres med en pløk for hver 50 cm. Det forhindrer, at ledningen forskubber sig. Se i manualen på Robomow for at være sikker.

Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel og pløkker til afgrænsningskabel

Ledningsforbindere bruges til at forbinde 2 løse stykker afgrænsningskabel sammen. Du skal også bruge trådpløkker. Det er en særlig type pløkker, der gør det muligt at fastgøre wiren i jorden.