Afgrænsningskabel til McCulloch

Afgrænsningskabel til McCulloch fås i forskellige typer og længder. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imeterkabel er 3,4 mm tykt, har mindre signaltab og er mere robust. Perimeterkabler til McCulloch robotplæneklippere fås i 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til McCulloch

Hvis du mangler afgrænsningskabel, når du opretter klippezonerne til din McCulloch robotplæneklipper, kan du nemt løse det ved at købe ekstra afgrænsningskabel. Den ekstra ledning bruges også, når du på et senere tidspunkt ændrer haven og derfor har brug for at justere klippezonen For at forbinde din eksisterende klippezone med den nye ledning skal du også bruge kabelstik til at forbinde ledningen sammen og pløkker til afgrænsningskabel til at sikre ledningen, når du ikke graver den ned.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Afgrænsningskablet til McCulloch robotplæneklippere

Perimeterkablet sikrer, at McCulloch ved, hvor den skal køre hen. Denne ledning er forbundet til robotplæneklipperens ladestation. Ladestationen sender et signal gennem kablet, som derefter opfanges af robotplæneklipperen. Dette signal indikerer, at grænsen for klippeområdet er nået, og at plæneklipperen ikke kan fortsætte her, hvilket får robotplæneklipperen til at klippe i en anden retning. Det er derfor vigtigt at indhegne blomster, planter, damme og andre forhindringer med afgrænsningskabel for at forhindre McCulloch robotplæneklipperen i at køre over dem.

Hvordan lægges en robotplæneklippers afgrænsningskabel?

Udlægning af afgrænsningskabel kan gøres på forskellige måder. Normalt lægges tråden på plænen og fastgøres for hver 50 cm med specielle pløkker til afgrænsningskabel. Efter et stykke tid forsvinder tråden ned i plænen og er ikke længere synlig. Nogle gange bliver tråden også gravet ned i plænen, hvilket normalt sker, når plænen bliver vertikalskåret i ny og næ. For at forhindre skader på perimetertråden graves den ned i en gennemsnitlig dybde på 5-10 cm.

Placere afgrænsningstråd omkring forhindringer?

Når du installerer afgrænsningskabel, skal du tage højde for eventuelle forhindringer i haven, såsom trærødder, blomsterbede, planter osv. Du skal derefter udelukke disse områder fra klippeområdet for at forhindre McCulloch i at køre over dem. Med perimeterkablet til McCulloch robotplæneklippere kan du nemt skabe dette. Der er flere måder at udelukke forhindringer fra klippeområdet på. Tjek manualen eller hjemmesiden for at se, hvordan det fungerer for din McCulloch.

Oprettelse af en ekstra zone

Ud over den klippezone, du allerede har skabt med perimetertråden, er det også muligt at skabe yderligere zoner. Ofte er en have opdelt i dele. For eksempel et stykke græs, en terrasse og græs igen. De fleste robotplæneklippere i dag kan klippe flere zoner, og hvis disse er forbundet med en afgrænsningskabel, kan robotplæneklipperen normalt selv køre hen til dem. Hvis du opretter en separat zone, f.eks. i forhaven, skal du manuelt placere robotplæneklipperen i zonen. For at være sikker bør du tjekke hjemmesiden eller manualen til din McCulloch robotplæneklipper for at se, hvordan dette fungerer for din robotplæneklipper.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik.