Afgrænsningskabel til LandXcape

Perimeterkablet til LandXcape bruges til at skabe klippezoner i din have. En klippezone er det område, hvor robotplæneklipperen har lov til at klippe. Vi har 2 forskellige typer afgrænsningskabel til rådighed. For eksempel har vi 2,7 mm tyk og 3,4 mm tyk afgrænsningskabel. Den 3,4 mm tykke afgrænsningskabel er meget stærkere og har mindre signaltab. Perimeterkablet fås også i forskellige længder. Nemlig i længderne 100 meter, 150 meter, 250 meter eller 500 meter. Tjek denne side for alle typer af perimeterkabler til dette mærke.

Vis filtre

Viser alle 16 resultater

Vis filtre

Viser alle 16 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Perimeterkablets funktion

Perimeterledningen er forbundet til basestationen, så den udsættes for en svag spænding. Det får et elektrisk signal til at passere gennem perimeterkablet. Dette signal opfanger robotplæneklipperen, når den kommer for tæt på perimeterkablet. På den måde kan robotplæneklipperen altid finde vej.

Oprettelse af en klippezone

Det er nemt at lave en klippezone selv. Du tager kanttråden og laver en zone i din have. Du skal fastgøre kanttråden med en trådnål for hver 50 cm. Det sikrer, at kanttråden næsten ikke er synlig og ikke kan bevæge sig. Efter et stykke tid vil kanttråden smelte sammen med plænen, så den bliver usynlig. En anden måde er at grave kanttråden ned. Det er især en god idé, hvis din have skal jordbehandles. Vi anbefaler, at du graver kanttråden 5-10 cm ned, så fræseren ikke kan beskadige kanttråden. Hvis du har tænkt dig at grave kanttråden ned, anbefaler vi, at du bestiller den 3,4 mm tykke afgrænsningskabel. Dette afgrænsningskabel har mindre signaltab, så robotplæneklipperen bedre kan opfange signalet.

Endnu en skærezone

Nogle haver er opdelt i sektioner. Robotplæneklipperen kan sagtens selv køre til et andet klippeområde, men kun hvis de forskellige klippeområder er forbundet med en lille gade. Robotplæneklipperen kan ikke selv køre til for- og baghaven. Til det formål skal du selv flytte robotplæneklipperen. Se din manual for at få flere oplysninger.