Afgrænsningskabel til Husqvarna Automower

Der findes to forskellige typer afgrænsningskabler til Husqvarna Automower. Den normale afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardledningen. Ekstra stærk per imeterledning er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Perimeterledningen til Husqvarna fås i 3 forskellige længder. Det giver dig mulighed for at udvide eller skabe både store og små klippeområder. Det er ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Husqvarna

Med perimeterkablet til Husqvarna Automower kan du nemt udvide dit klippeområde eller skabe en ny klippezone. Har du ændret din have? Eller er du flyttet og mangler afgrænsningskabel? Vil du udvide et eksisterende område? Det kan du, da der findes stik til at forbinde den nye afgrænsningskabel med den gamle. Og pløkker til afgrænsningskabel til at fastgøre tråden i jorden.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer Husqvarna Automower med afgrænsningskabel?

Robotplæneklipperen kører på signaler fra perimeterkablet. Kablet er lagt ud for at angive grænserne for det område, der skal klippes. Derefter sender ladestationen på Husqvarna Automower et signal gennem kablet. Dette signal opfanges af Automower. Dette signal indikerer til robotplæneklipperen, at grænsen for klippeområdet er nået, hvilket får den til at klippe i en anden retning.

Lægger du afgrænsningskablet til Automower?

Normalt lægges tråden på græsset og fastgøres med pløkker til afgrænsningskabel. Efter et stykke tid forsvinder kanttråden ind i plænen og er ikke længere synlig. Skraber du nogensinde din plæne? Så er det klogere at grave kanttråden ned, så vertikalskæreren ikke kan beskadige den. Dette gøres ofte i en dybde på 5-10 cm. Dybden afhænger af dybden af vertikalskæringen.

Udelukke zoner fra klippeområdet?

Har du områder, der ikke skal klippes? For eksempel et blomsterbed eller en dam? Så skal du afgrænse det med afgrænsningskabel. Det gør du fra kanten af det område, der skal klippes. Der er forskellige måder at udelukke dele af et klippeområde på. Tjek manualen eller hjemmesiden Husqvarna for at se, hvordan det fungerer for din Automower.

Oprettelse af flere zoner

Din Automower kan klippe flere områder. Vil du f.eks. også slå græs i forhaven? Eller har du anlagt en ny græsplæne, der skal klippes? Så skal du blot oprette en ny zone. Udvidelse af disse zoner sker med ekstra afgrænsningskabel til Husqvarna Automower. For at finde ud af, hvordan du opretter disse zoner, henvises til manualen eller hjemmesiden Husqvarna.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik.