Afgrænsningskabel til Honda Miimo

Afgrænsningskabel til Honda Miimo bruges til at skabe klippezoner til din Honda Miimo robotplæneklipper.

Afgrænsningskabel fås i forskellige længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter eller 500 meter. Der findes to forskellige typer af tråd. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Honda Miimo

Hvis du beslutter dig for at ændre din have, mangler ledning til landskabspleje eller skal flytte, kan du få brug for ny afgrænsningstråd. Kombineret med kabelstik til at forbinde den gamle ledning med den nye, og med ledningspinde til at fastgøre ledningen i plænen. Det er nemt at lægge disse klippezoner ud.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer Honda Miimo med afgrænsningskabel?

Honda Miimo navigerer rundt i haven ved hjælp af en afgrænsningskabel. Denne afgrænsningskabel sender et elektronisk signal ved hjælp af ladestationen. Dette signal registreres af robotplæneklipperen. Det er sådan, Honda Miimo ved, at grænsen for det område, der skal klippes, er nået. Korrekt installation af perimeterkablet er derfor også meget vigtigt for et godt klipperesultat.

Hvordan lægges afgrænsningskabel?

Afgrænsningskabel lægges ved at lægge tråden rundt om det afskårne område. Du kan grave tråden ned eller lægge den over jorden. Over jorden lægges tråden på plænen og fastgøres med specielle trådpløkker. Det forhindrer tråden i at forskubbe sig. Efter et stykke tid vil tråden forsvinde i plænen, og du vil ikke længere kunne se den. Hvis du ønsker at vertikalskære græsset i ny og næ, er det klogere at grave tråden ned. På den måde beskadiger du ikke tråden under vertikalskæringen. Det gøres normalt i en dybde på 5 til 10 centimeter.

Placere afgrænsningstråd omkring forhindringer?

Har du blomster, planter, fremspringende trærødder eller andre genstande, som robotplæneklipperen ikke må klippe over? Så er du nødt til at afgrænse disse områder med afgrænsningskabel fra kanten af klippeområdet. Da der er forskellige måder at holde forhindringer væk fra jordoverfladen på, anbefaler vi, at du læser manualen til din Honda Miimo. Her kan du læse, hvordan du bedst indretter din robotplæneklipper.

Oprettelse af en ekstra zone eller udvidelse af eksisterende zoner

Det er muligt at oprette flere zoner, hvor Honda Miimo kan slå græs. Du kan forbinde disse zoner ved hjælp af en smal gade, eller du kan skabe en helt ny zone. Hvis du har flere stykker have, hvor der er græsplæne, eller hvis du f.eks. også vil klippe forhaven, kan du bruge afgrænsningskabel til at skabe en ekstra zone. Se manualen eller hjemmesiden for din robotplæneklipper for at se, hvordan det fungerer for Honda Miimo.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. For at være sikker skal du tjekke manualen til din robotplæneklipper. Wirepinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik. Du kan nemt bestille disse ekstra forsyninger på produktsiden for perimeterkablet.