Afgrænsningskabel til Garden feelings

Afgrænsningskabel til Garden feelings fås i længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Der findes to forskellige typer tråd. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Du kan også bestille pløkker til afgrænsningskabel og samlemuffe til afgrænsnigskabel til at sikre og forbinde ledningen fra os.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Garden Feelings

Afgrænsningskablet til Garden feelings bruges til at skabe klippeområdet for denne robotplæneklipper fra Aldi. Det kaldes også afgrænsningskabel eller afgrænsningskabel. Skal du udvide et eksisterende område? Skabe nye øer, der skal udelukkes fra klippeområdet? Så kan du gøre det med afgrænsningskablet til Garden feelings.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvad er afgrænsningskabel?

En afgrænsningskabel er en ledning, hvorigennem der sendes et signal fra robotplæneklipperens ladestation. Dette signal opfanges af robotplæneklipperen. Det fortæller robotplæneklipperen, at den har nået klippegrænsen og vil klippe i en anden retning.

Installation af afgrænsningskabel

Perimeterkablet kan lægges på flere måder. For at være sikker bør du læse manualen til din robotplæneklipper for at se, hvordan det fungerer for din robotplæneklipper. Normalt kan det koges ned til følgende metoder: Kablet kan graves ned, normalt skal kablet være omkring 5-10 centimeter dybt. Det forhindrer, at du hurtigt beskadiger ledningen. I de fleste tilfælde lægges ledningen på plænen og fastgøres med jordspyd. Det er særlige kroge, der fungerer på samme måde som teltpløkker. De fastgør wiren til jorden. Du skal bruge en pæl for hver halvtreds centimeter; du kan få brug for flere i bøjninger for at holde bøjningen pæn og stram.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik.