Afgrænsningskabel til Florabest

Afgrænsningskabel til Florabest fås i forskellige typer og længder. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Rullerne med afgrænsningskabel fås i 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Florabest

Skal du flytte og tage robotplæneklipperen Florabest med dig? Eller har du ændret din have og er løbet tør for afgrænsningskabel? Så kan du nemt udvide dine zoner, udskifte ødelagte dele af klippeområdet eller oprette en ny ledning med afgrænsningskabel til Florabest robotplæneklippere. Afgrænsningskabel kaldes også afgrænsningskabel eller afgrænsningskabel.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer afgrænsningskablet til Florabest robotplæneklipperen?

En robotplæneklipper finder vej ved at lægge en afgrænsningskabel. Fra ladestationen sendes et signal gennem denne ledning, og dette signal opfanges af robotplæneklipperen. Det fortæller robotplæneklipperen, at den har nået grænsen for klippeområdet, og at den vil begynde at klippe i en anden retning.

Hvordan udlægges kanttråden på klipperobotten Florabest?

I de fleste tilfælde lægges tråden på plænen og fastgøres med specielle pløkker til afgrænsningskabel. Med tiden forsvinder tråden ned i plænen og er ikke længere synlig. Hvis du ønsker at vertikalskære græsset fra tid til anden, er det en god idé at nedgrave perimetertråden. Så bliver den ikke beskadiget af vertikalskæringen. Dette gøres normalt i en dybde på 5 til 10 centimeter. Afhængigt af dybden på vertikalskæreren eller riven.

Placere afgrænsningstråd omkring forhindringer?

Har du blomster eller planter eller fremspringende trærødder, som robotplæneklipperen ikke må røre? Så skal du afgrænse dette fra kanten af klippeområdet med Florabest perimeterkablet. Der er forskellige måder at holde en forhindring væk fra jordoverfladen på, det afhænger af situationen og robotplæneklipperen. Se manualen eller hjemmesiden for robotplæneklipperen for at se, hvordan det fungerer for Florabest robotplæneklipperen.

Oprettelse af en ekstra skærezone

De fleste robotplæneklippere kan klippe andre områder end standardzonen. Som for eksempel forhaven eller et andet stykke græs. Det er nemt at udvide disse zoner med ekstra afgrænsningskabel. Ved at lægge en smal gade med perimeterkablet kan robotplæneklipperen selv finde vej til den anden zone, forudsat at gaden har en jævn overflade. Hvis der ikke er nogen forbindelse mellem de to zoner, bliver du nødt til at flytte robotplæneklipperen manuelt, og den kan heller ikke selv finde tilbage til ladestationen. Se din robotplæneklippers manual eller hjemmeside for at se, hvordan dette fungerer for din Florabest robotplæneklipper.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelforbindere kaldes også koblere, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterledningen i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Wirepløkker kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik. Du kan nemt bestille disse ekstra forsyninger, når du bestiller afgrænsningskabel.