Afgrænsningskabel til Ferrex

Afgrænsningskabel til Ferrex fås i forskellige tykkelser og længder. Den normale afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Denne ledning fås i 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Den ekstra tykke afgrænsningskabel er 3,4 mm tyk og derfor mere robust. Den knækker ikke så let og har mindre tab af signal. Den fås i samme længder som standard perimeterkablet.

Vis filtre

Viser alle 16 resultater

Vis filtre

Viser alle 16 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Ferrex

Afgrænsningskabel til Ferrex gør det nemt at oprette et nyt klippeområde eller udvide det eksisterende klippeområde. Eksisterende områder kan nemt udvides ved hjælp af samlemuffe til afgrænsnigskabel. Det giver dig mulighed for at skabe nye sløjfer i dit klippeområde med ekstra afgrænsningskabel. Med ledningskonnektorerne kan du forbinde den gamle og den nye ledning sammen.

Hvordan fungerer afgrænsningskabel?

Perimeterkablet er det kabel, der afgrænser robotplæneklipperens klippeområde. Det skyldes, at robotplæneklipperen kører på de signaler, den modtager fra perimeterkablet. Dette afgrænsningskabel modtager et signal, der sendes fra basestationen på Ferrex. Så snart dette signal går tabt, holder robotplæneklipperen op med at køre. Det er derfor også vigtigt at lægge klippeområdet ordentligt og ikke for tæt. Ledningen vokser ned i jorden og kan derfor knække, hvis den er for stram.

Yderligere forsyninger

Wirepløkker Perimeterwiren er derfor sikret med wirepløkker for hver 50 centimeter. Det er særlige pløkker, som du bruger til at fæstne wiren til jorden med. I kurver har du brug for flere pløkker for at gøre bøjningen pæn og flydende. Pløkker til afgrænsningskabel Pløkker til afgrænsningskabel er små blokke til at forbinde gamle og nye ledninger. Du stikker hver ende af ledningerne ind i blokken og trykker derefter den blå del af blokken lukket. Nu er forbindelsen mellem de to ledninger lavet, og forbindelsen er også vandtæt.