Afgrænsningskabel til Cub Cadet

Afgrænsningskabel til Cub Cadet fås i forskellige længder. Blandt andet i længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Der findes to forskellige typer af tråd. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk afgrænsningskabel er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. For at forbinde og sikre ledningen skal du også bruge samlemuffe til afgrænsnigskabel og pløkker til afgrænsningskabel. Du kan bestille dem direkte.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Cub Cadet

Afgrænsningskabel til Cub Cadet er det afgrænsningskabel, der bruges til at afgrænse robotplæneklipperens klippeområde. Er det medfølgende afgrænsningskabel ikke langt nok? Eller ønsker du at justere klippeområdet eller oprette et nyt klippeområde, og mangler du kabel? Så er perimeterkablet til Cub Cadet løsningen.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer afgrænsningskabel?

For at angive for robotplæneklipperen, hvor den må slå græs, skal du bruge et signal. Dette signal sendes fra basestationen gennem perimeterkablet. Dette signal opfanges af robotplæneklipperen, så den ved, at grænsen for klippeområdet er nået, og den vil klippe i en anden retning.

Installation af afgrænsningskabel

For at installere perimeterkablet korrekt anbefaler vi, at du læser manualen, der følger med din robotplæneklipper, grundigt. Generelt er der to måder at installere perimeterkabler på. Du kan enten grave ledningen ned eller lægge den på plænen. Sidstnævnte metode er den mest anvendte, og den gør det også nemmere at udskifte ledningen, hvis den går i stykker. Med denne metode lægges tråden på græsplænen og fastgøres med trådpløkker. Den gamle og den nye ledning kan derefter forbindes med hinanden ved hjælp af ledningsklemmer. De kan bestilles direkte sammen med perimetertråden.

Installations- og reparationssæt til afgrænsningskabel

Der findes også komplette sæt til udskiftning af afgrænsningskabel. De indeholder allerede ledningskonnektorer og pløkker til afgrænsningskabel.