Afgrænsningskabel til Central Park

Afgrænsningskabel til Central Park fås i forskellige trådtyper. For eksempel er normal afgrænsningskabel 2,7 mm tyk. Dette er standardtråden. Der findes også en ekstra tyk variant, som er 3,4 mm tyk. Den tykkere ledning er mindre tilbøjelig til at miste signal og er mere robust end den normale variant.

Afgrænsningskablet fås i ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Central Park

Med en afgrænsningskabel til Central Park kan du nemt oprette nye klippeområder eller udvide eksisterende. Perimeterkablet afgrænser robotplæneklipperens klippeområde. Der sendes et signal gennem kablet, og dette signal viser robotplæneklipperen, hvornår grænsen for klippeområdet er nået. Den bedste måde at lægge denne afgrænsningskabel på står i manualen til din Central Park robotplæneklipper. I de fleste tilfælde lægges kablet over jorden og fastgøres med en wirestift for hver 50 cm. For at undgå at beskadige ledningen hurtigt, kan du også lægge den under jorden.

Yderligere forsyninger

Kabeltester Giver dig mulighed for hurtigt at opdage kabelbrud. Så ved du hurtigt, hvor ledningen skal repareres, uden at du behøver at tjekke hele kablet. Kabelstik Med kabelstik kan du forbinde to løse ledningsstykker med hinanden. De kaldes også koblinger eller stik. Pløkker Pløkker er en slags pløkker. Du bruger dem til at sikre perimeterkablet i jorden, så det ikke kan bevæge sig. Ledningspinde kaldes også pløkker eller jordstik. Der placeres en pløk for hver 50 cm for at fastgøre ledningen. I kurver har du brug for flere pløkker.