Afgrænsningskabel til Bosch Indego

Afgrænsningskabel til Bosch Indego fås i ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Der findes to forskellige typer tråd. Normal per imetertråd er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Der er også stik til at forbinde den gamle ledning med den nye. Og der er særlige pløkker til afgrænsningskabel til at fastgøre ledningen i jorden, så den ikke bevæger sig.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Bosch køb Indego

Har du omlagt din have? Mangler du en afgrænsningstråd? Eller vil du gerne have din Bosch Indego til også at klippe andre dele af plænen? Så er det bare at udvide zonerne med ekstra afgrænsningskabel.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer en Bosch Indego med afgrænsningskabel?

Bosch Indego finder sin vej ved hjælp af afgrænsningskabel. Denne afgrænsningskabel lægges rundt om det område, der skal klippes. Der sendes et signal gennem ledningen fra robotplæneklipperens ladestation. Dette signal indikerer til Bosch Indego, at dette er grænsen for klippeområdet, hvilket får den til at klippe i en anden retning. Udlægningen af ledningen sker normalt over jorden. Der bruges særlige pløkker til afgrænsningskabel. Det er en slags pløkker. Haven afgrænses med ledningen, sikres og tilsluttes derefter ladestationen igen. Hvis du vil skåne græsset, giver det mening at grave ledningen ned. Når du graver ledningen ned, kan du ikke beskadige den med den skarpe vertikalskærer. For at være sikker skal du tjekke manualen til din Bosch Indego robotplæneklipper for at se, hvordan dette fungerer for din robotplæneklipper.

Placere afgrænsningstråd omkring forhindringer?

Du ønsker selvfølgelig ikke, at robotplæneklipperen skal køre over dine blomster eller planter. For at forhindre det, skal du sætte tråd rundt om disse områder. Det gælder også trærødder eller andre forhindringer, som Bosch Indego kan støde på, mens den klipper. Da der er forskellige måder at fjerne forhindringer fra et klippeområde på, anbefaler vi, at du læser manualen til din robotplæneklipper.

Oprettelse af flere zoner til Bosch Indego robotplæneklipper

De fleste robotplæneklippere i dag kan også vedligeholde flere zoner. Du kan f.eks. oprette flere zoner, så du også kan klippe for- eller baghaven. Det er nemt at udvide zoner eller skabe en ny klippezone med en afgrænsningskabel. Ved at lægge en smal afgrænsningskabel kan robotplæneklipperen automatisk finde vej til den anden klippezone. Når du opretter en løs klippezone, skal du flytte robotplæneklipperen manuelt. For at være sikker bør du tjekke manualen til din Bosch Indego for at se, hvordan du opretter flere zoner til din robotplæneklipper.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik.