Afgrænsningskabel til Belrobotics

Afgrænsningskabel til Belrobotics fås i forskellige længder og typer. For eksempel findes der ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Desuden findes der to forskellige typer tråd. Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 14 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Køb Afgrænsningskabel

Mangler du en afgrænsningskabel til Belrobotics? Vil du gerne udvide robotplæneklipperens klippeområder? Eller er kablet til robotplæneklipperen gået i stykker? Så har du brug for ekstra afgrænsningskabel til Belrobotics. Du kan nemt tilslutte denne afgrænsningskabel til den gamle ledning ved hjælp af kabelstik. De kan nemt bestilles sammen med ledningen, og det samme gælder pløkker til afgrænsningskabel. Med pløkker til afgrænsningskabel kan du fastgøre kantledningen i jorden, så den bliver liggende pænt rundt om plænen.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer en Belrobotics robotplæneklipper med afgrænsningskabel?

Ikke alle Belrobotics robotplæneklippere bruger afgrænsningskabel. Tjek din Belrobotics manual for at se, om din plæneklipper bruger afgrænsningskabel. Perimeterkablet er forbundet til robotplæneklipperens ladestation. Ladestationen udsender derefter et elektromagnetisk signal gennem ledningen. Dette signal opfanges af robotplæneklipperen og indikerer, at grænsen for klippeområdet er nået.

Installation af afgrænsningskabel til Belrobotics

Du kan lægge afgrænsningskabel over jorden eller under jorden. Det anbefales at grave tråden ned, når plænen engang imellem skal rives op. Det forhindrer skader på tråden. Hvis tråden er lagt over jorden, er den sikret med trådpløkker. Det er særlige pløkker, som fastgør tråden i jorden. Efter et stykke tid vokser plænen hen over tråden, så den bliver usynlig. Det er også muligt at udelukke områder fra plæneklipning. For eksempel hvis du har blomsterbede, trærødder, der stikker op over jorden, eller planter, som robotplæneklipperen ikke må nå. Så kan du afgrænse disse zoner med ekstra afgrænsningskabel og kabelstik. Der er flere måder at holde en forhindring ude af klippeområdet på. Det afhænger af situationen og af den robotplæneklipper, du har. Se i manualen eller på producentens eller robotplæneklipperens hjemmeside, hvordan det fungerer for din robotplæneklipper.

Opret nye skærezoner med afgrænsningskabel til Belrobotics

Hvis du har flere stykker græsplæne, der skal klippes, kan du oprette separate klippeområder eller forbinde disse klippeområder med hinanden. Hvis du opretter en separat klippezone, skal du manuelt flytte robotplæneklipperen til det andet klippeområde. Du kan også forbinde zoner ved at skabe en smal bane, som robotplæneklipperen kan køre igennem. Hvordan det fungerer, kan du læse i manualen til din robotplæneklipper.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterledningen i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik. Du kan nemt bestille disse ledningspinde og kabelstik i forskellige mængder på produktsiden for perimeterkablet.