Afgrænsningskabel til Gardena

Ekstra afgrænsningstråd til Gardena gør det nemt at skabe nye klippezoner i haven. Tråden fås i længder på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Derudover er der to forskellige typer tråd til rådighed. Normal afgrænsningskabel er 2,7 mm tyk og er standardtråden. Ekstra stærk per imetertråd er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Se alle installations- og reparationssæt her:

Afgrænsningskabel til Gardena

Har du ændret haven? Anlagt en dam? Eller måske er du ved at flytte? Så kan du nemt oprette en ny klippezone eller ændre dit nuværende klippeområde med en rulle med afgrænsningskabel til Gardena robotplæneklippere. Ved hjælp af kabelstik kan du nemt forbinde den gamle og den nye Gardena afgrænsningskabel sammen og bruge jordspyd til at fastgøre ledningen i jorden.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Hvordan fungerer en afgrænsningskabel til Gardena robotplæneklipperen?

Robotplæneklipperen på Gardena finder vej ved at følge perimeterkablet. Robotplæneklipperens ladestation sender et elektromagnetisk signal gennem ledningen. Når robotplæneklipperen kommer for tæt på afgrænsningskablet, opfanger den dette signal. På den måde ved robotplæneklipperen, at grænsen for klippeområdet er nået.

Installation af afgrænsningskabel til Gardena robotplæneklipper

Der er flere måder at lægge afgrænsningskabel på til Gardena robotplæneklippere. For at undgå at beskadige wiren under jordbearbejdningen anbefaler vi, at du graver wiren ned i en dybde på 5-10 cm, men for at være sikker bør du læse manualen til din Gardena robotplæneklipper, før du graver den ned. I de fleste tilfælde lægges tråden blot på plænen og fastgøres med specielle pløkker til afgrænsningskabel. Efter et stykke tid vil plænen vokse hen over tråden, og den vil ikke længere være synlig.

Lægger du ekstra afgrænsningstråd omkring et blomsterbed, en trærod eller andre forhindringer?

Med perimeterkabler kan du skabe ekstra områder, hvor robotplæneklipperen ikke bør køre. Når du f.eks. ændrer din have og laver et ekstra blomsterbed, eller når trærødder stikker op over jorden, er det vigtigt at beskytte disse, så robotplæneklipperen ikke kører over dem. Det gør du ved at lave en ekstra løkke rundt om disse forhindringer med afgrænsningskabel til Gardena robotplæneklipperen. Hjemmesiden eller manualen til din Gardena robotplæneklipper fortæller dig, hvordan du lægger Gardena perimeterkablet, og hvad du skal overveje til din robotplæneklipper.

Oprettelse af endnu en skærezone

Det er også muligt at lave en ekstra klippezone, f.eks. på den anden side af din terrasse. Med afgrænsningskabel kan du nemt skabe en anden zone. Med de fleste robotplæneklippere i dag kan du forbinde zonerne ved at lave en smal gade, som plæneklipperen kører igennem. Hvis du placerer zonen et helt andet sted, f.eks. i forhaven og baghaven, skal du manuelt flytte robotplæneklipperen og bringe den tilbage til ladestationen. Se manualen til Gardena robotplæneklipperen for at se, hvordan tilslutning af flere zoner fungerer for din plæneklipper.

Yderligere forsyninger

- Kabelforbindere Disse er designet til at forbinde den gamle afgrænsningskabel med den nye ledning. Kabelstik kaldes også koblinger, forbindelsesklemmer, stik eller samlemuffe til afgrænsnigskabel - Pløkker Til Afgrænsningskabel Pløkker Til Afgrænsningskabel bruges til at fastgøre perimeterkablet i jorden. Du fastgør normalt wiren med 1 wirestift pr. meter, afhængigt af situationen. Se i manualen til din robotplæneklipper for at være sikker. Ledningspinde kaldes også pløkker, hæfteklammer eller jordstik.