Køb Afgrænsningskabel

Perimeterwire til alle typer robotplæneklippere. Wiren fås i ruller på 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Perimeterwiren til robotplæneklippere fås i forskellige tykkelser. Normal per imeterwire er 2,7 mm tyk, hvilket er standardwiren. Ekstra stærk perimeterwire er 3,4 mm tyk, har mindre signaltab og er mere robust. Der findes også dobbeltisoleret afgrænsningskabel. Denne afgrænsningskabel har en dobbelt kappe og er 5,5 mm tyk. Pløkker Til Afgrænsningskabel og samlemuffe til afgrænsnigskabel bruges til at fastgøre og forbinde ledningen. Du kan nemt bestille disse ved at tilføje dem som ekstraudstyr, når du bestiller perimeterkablet.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Resultater 1-24 af 621 resultater vises

Vis filtre

Resultater 1-24 af 621 resultater vises

Hvad er afgrænsningskabel?

Afgrænsningskabel kaldes også afgrænsningskabel, grænsekabel eller robotplæneklipperkabel. Dette kabel til robotplæneklippere bruges til at afgrænse det klippeområde, hvor robotplæneklipperen må klippe græsset. Med dette afgrænsningskabel kan du også udelukke områder som f.eks. blomsterbede eller en dam. Afgrænsningskablet er således en vigtig komponent i brugen af en robotplæneklipper. Det er derfor vigtigt at bruge en ledning af god kvalitet. Omkredsledningen er forbundet med robotplæneklipperens ladestation. Der sendes så en spænding gennem ledningen fra denne ladestation. Robotplæneklipperen opfanger dette signal, så snart den kommer tæt på perimeterkablet. Dette er signalet til robotplæneklipperen om, at grænsen for klippeområdet er nået, og at den skal klippe i en anden retning.

Er alle perimeterledninger ens?

Svaret på dette kræver lidt mere forklaring. Der findes forskellige typer afgrænsningskabel til robotplæneklippere. Ledningen fungerer stort set på samme måde: Robotplæneklipperens ladestation sender et signal gennem ledningen for at styre robotplæneklipperen. Der findes dog ledninger af forskellig kvalitet:
  • Standard afgrænsningskabel Standard perimeterkablet er 2,7 mm tykt. Dette er standardkablet, der leveres med robotplæneklipperen.
  • Afgrænsningskabel ekstra stærk Perimetertråden ekstra stærk er 3,4 mm tyk. Denne perimeterkabels kappe omkring kablet er ekstra tyk. Det gør ledningen mindre udsat for forstyrrelser eller kabelbrud.
  • Dobbeltisoleret perimeterwire Den dobbeltisolerede perimeterwire er 5,5 mm tyk og dobbeltisoleret. Ud over standardkappen har denne afgrænsningskabel en ekstra kappe rundt om ledningen. Det giver ledningen ekstra beskyttelse mod ledningsbrud og signaltab. Denne wire er derfor kun egnet til nedgravning og kan ikke bruges i kombination med wirepinde til at lægge perimeterwire over jorden.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Er perimetertråden ødelagt? Eller vil du udvide skæreområdet?

Hvis robotplæneklipperens afgrænsningskabel går i stykker, kan du reparere dette afgrænsningskabel. Du behøver altså ikke at udskifte hele perimeterkablet. Du kan faktisk fjerne den ødelagte del og erstatte den med et nyt stykke ledning. Du kan bruge reparationssættet til perimeterkablet eller installationssættet til perimeterkablet til dette formål.

Reparation og sikring af perimeterhegn

Reparation af perimeterwire er let at gøre selv. Du klipper den gamle ledning over, hvor bruddet er. Så lægger du et nyt stykke ledning imellem og forbinder den gamle og den nye ledning med ledningsklemmer. Du kan også udvide et skæreområde på denne måde. Fastgør derefter kablet med wirepinde. På den måde bliver afgrænsningskablet liggende pænt på plænen. Pløkker og pløkker til afgrænsningskabel kan nemt bestilles sammen med kablet.